Bruder Salon

Házirend

A házirend célja, hogy meghatározza a Bruder szalon területén tartózkodó személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység érdekében elengedhetetlenek.

 1. Bejelentkezés és információkérés telefonon kizárólag hétköznapokon 8.00 és 20.00 óra között, személyesen a nyitvatartási időben lehetséges. 
 2. Szalonunk szolgáltatásai kizárólag nyitvatartási időben vehetőek igénybe, 8.00 és 20.00 között.
 3. Hétvégén csak előzetes bejelentkezés alapján dolgozunk, a normál ár duplájáért. Ünnepnapokon szalonunk minden esetben zárva tart. Esetleges hosszúhetvége alatti zárvatartást mindig időben jelezzük különböző fórumokon és a szalonban egyaránt. 
 4. Kérjük Vendégünket, a kezelésekre mindig időben érkezzen. Szakembereink a vendégeket egymás után fogadják, ezért kiemelten fontos, hogy a megbeszélt időpontokat mindenki komolyan vegye. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lefoglalt időpont a kezelés kezdési időpontja. 
 5. Késést maximum 15 percet nézünk el, ezt meghaladóan új időpontot kell egyeztetni.
 6. Lemondás esetén kérjük, 2-3 nappal előre jelezze az igényt, egyéb esetben kötbért számolunk fel. Melynek összege 24 órán belüli lemondásnál 50%, lemondás nélküli nem megjelenésnél 100% (a bejelentett folgáltatás árából számolva). Amennyiben valaki többször egymás után nem jelenik meg a lefoglalt időpontban, és nem is értesít minket, hogy nem tud eljönni, őt sajnos nem tudjuk többet elvállalni.
 7. Kérjük, ügyeljen a tisztaságra. Üzletünkben tilos szennyező ételek és italok, fagylalt fogyasztása, valamint a dohányzás. 
 8. Felhívjuk kedves Vendégünk figyelmét, hogy üzletünkben minden szolgáltatás azonnal fizetendő, hitelre vásárlást nem engedélyezünk, valamint áraink nem alkuképesek.
 9. Üzletünk sajnos nincs felkészülve gyermekek felügyeletére. Kérjük, tartsa szem előtt a többi vendég nyugalmát, és amennyiben gyermeke bármilyen felügyeletet igényel, kezelései idejére gondoskodjon arról üzletünkön kívül. Köszönjük megértését!
 10. Az egészség számunkra is kulcsfontosságú kérdés. A többi vendég és munkatársaink egészsége érdekében kérjük, csak egészségesen vegye igénybe szolgáltatásainkat. Ha betegnek érzi magát, kérjük egyeztessen kollégáinkkal új időpontot!
 11. Szakembereink előzetes engedélye nélkül üzletünkben tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.
 12. A Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint bármikor módosíthatja és kiegészítheti.
 13. Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégünk automatikusan elfogadja a Házirend szabályait.