Bruder Salon

Egyéb szolgáltatások

STEAMPOD 

STEAMPOD a gőz erejével építi be a vitaminokat a hajszálakba, így az új hajegyenesítési mód nemhogy nem roncsolja, de egyenesen táplálja. STEAMPOD!


OLAPLEX

Az Olaplex adalékanyagot szőkítéshez, festéshez keverjük, így a haj kötéseit megváltoztatva a töredezett élettelen haj úja egészséges fényes, töredezésmentes lesz GARANTÁLTAN! Hajfestések, szőkítések végén pedig az Olaplex pakolásával zárjuk le. Kérd te is a hajfestésed az Olaplex adalékanyaggal, hogy hajad egészséges és ragyogó legyen! Főleg roncsolt, töredezett, élettelen hajra ajánljuk, de natúr természetes hajon is alkalmazható az egészséges haj érdekében!

Mi is az az OLAPLEX? Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról.

OLAPLEX-szel
OLAPLEX nélkül

Miből áll egy OLAPLEX szalon kezelés? Ha hajfestésed vagy hajszín-világosításod, szőkítésed vagy balayage hajszíned OLAPLEX-szel együtt kéred, akkor OLAPLEX BOND MULTIPLIER adalékot keverünk a festékbe vagy szőkítődbe. Így már a festési folyamat során gondoskodhatsz hajad védelméről. A festési idő elteltével az OLAPLEX BOND PERFECTOR speciális maszkját helyezzük a hajadra, melynek hatóideje 10 perc.


Bond Ultim8

A Matrix Bond Ultim8 átalakító rendszer harmadik lépése a heti tápláló ápolás a hajszál védelemhez és erősítéséhez. Védi a hajszálat a sérülésekkel szemben a haj szőkítése és festése folyamán megelőzi a töredezést és a hajvégek rojtosodását. Mélyreható táplálást nyújt és egészséges és fényes kinézetet ad.

Tulajdonságai:

  • védi a hajat a károsodással szemben
  • mélyrehatóan táplál és hidratál
  • semlegesíti a hajvégek rojtosodását és töredezését
  • segít elérni a kívánt szőkítést
  • fényt és puhaságot ad

Biolage Re-Hydrate Clay Mask

Ki mondta, hogy a hajápolás nem lehet fenntartható, környezettudatos és természetes?

Örömmel mutatjuk be a természet inspirálta, környezettudatos hajápolás zászlóshajóját, a BIOLAGE R.A.W. hajápoló családot!

Miért különleges?

    🌿 akár 100%-ban természetes eredetű

    🌿 mesterséges színezékről mentes

    🌿 parabénmentes

    🌿 szulfátmentes

    🌿 szilikonmentes

    🌿 100%-ban újrahasznosított műanyagban

A Biolage R.A.W. termékek olyan természetes összetevőkket tartalmaznak , mint a tápláló méz, kaolin, sheavaj, vagy kókuszolaj. A 99%-ban biológiailag lebomló hajápolók használatával ráadásul nemcsak hajadat kényeztetheted, hanem a környezetet is óvod!